ANNOUNCING BREAD BAKING DAY #24
Baje el cursor para la receta en español:
I love to participate in the events held in the Blogosphere; therefore I am very greatful to Zorra, of “1x umrühren bitte", our very creative founder, for giving me the opportunity to host this month’s Bread Baking Day. Zorra created the BBDs since back in July, 2007. These events are aimed at people who love to bake bread, are constantly baking bread and are continuously looking for new recipes to make magic come out of two of the most simplest things in earth: water and flour!!!
I invite you to visit BBD#23, hosted by "IMAFOODBLOG," and if you click here, I promise you will be flabbergasted by the Round-up.
During the 2-1/2 years these Bread events have been going on, we have had all sort of themes and recipes coming from anywhere in the five Continents. While thinking of this mixture and personal one as well (both my husband and daughter are Spaniards, my son is from the US and I am Cuban by birth, however, I bear those three nationalities) was that I decided to name BBD#24 “Mixed Breads,” wherein we will bake a bread utilizing two or more different types of flour. Then, in order to celebrate this great mixture, we will all sit at a very long table and each and everyone of us will bring a bread made of good mixtures, but above all, it will be a bread made with plenty of (TLC) Tender Loving Care…
Sweet breads are welcome!!! Someone will have to take care of dessert!!!!
There's also the WBD (World Bread Day), another Bread event, also created by Zorra. This event happens only once a year; and always on October 16th. On that day everyone posts an entry with a bread recipe. By clicking in 1, 2, 3 or 4 so you can amaze yourself with all entries that participated in this event. Or, just take it all at a glance here.
HOW TO PARTICIPATE IN BBD#24?
1.- Bake a bread using two or more different kinds of flour.
2.- Take a picture of it.
3.- Create a post in your blog with a link back to this entry.
4.- In your post, you must specify this is your contribution to BBD#24.
5.-Send me an e-mail at ipuent(at)gmail(dot)com with the recipe and a picture (100 x 100 jpg) of it, including the following:
*Link to this post and to the round-up (when posted)
*Name of blog and link to it.
*Your name
*Your bread name and link
*City and country where you reside
Recipes must be written in English. If written in any other language, it must be translated into English. No more than 2 recipes per blog will be allowed.
Dead-line to send all recipes is December 1st before midnight. Round up will be up some time around December 3rd.
Please feel free to promote this event, by copying and pasting the logo on to your blog.
ESPAÑOL
Los eventos en la Blogósfera me parecen un invento fantástico...
Agradezco enormemente a Zorra, del blog "1x umrühren bitte ", nuestra creativa fundadora, por darme la oportunidad de ser la anfitriona del Bread Baking Day de ese mes. Los BBDs se vienen celebrando todos los meses desde que Zorra los creó en Julio de 2007 y son eventos que van dirigidos a todas aquellas personas a quienes les gusta hacer pan, que siempre están haciendo pan y que continuamente están buscando recetas innovadoras para hacer que, de esa conjugación de dos ingredientes tan simples como lo son el agua y la harina aparezcan maravillas de la naturaleza como por arte de magia!!!!
La fecha tope para enviar las recetas es el 1º de diciembre antes de las 12:00 de la noche (00:00h).
El "Resumen" con todas las recetas que han participado en este evento será publicado sobre el día 3 de diciembre.
Por favor, copia y pega este enlace para anunciar el evento en tu blog.
Please, copy and paste this link to announce the event in your blog.
Podéis anunciar el evento con su logo en vuestro blog. copiar el código siguiente en vuestro blog:
Amiga, me encantaría participar, pero podría escribir una receta en alemán, no así en inglés, que pena.
ResponderEliminarUna duda, debe ser exclusivamente dos harinas o mas?, no sirven panes de una harina?
Bueno, que tengas mucha suerte en el evento, me encantan este tipo de cosas, al menos estaré atenta a las recetas que te lleguen.
Besos.
Yo de idiomas, a no ser el castellano ni idea de otros, un poquito de Frances y el catalan,estare atenta a las que vayais haciendo.
ResponderEliminarUn besito Idania y buen finde
pues yo me conformaré con esperar los panes ricos que hagais, que de idiomas.......na de na.
ResponderEliminarBexinos wapa.
Nice to meet another bread enthusiast. I love BBD and Zorra has so got me baking bread since I've been participating! I've been anxiously awaiting BBD #24 and you've chosen a wonderful theme! Off I go... to my oven!
ResponderEliminarA ver que no se si me he enterado... puedo participar? Entonces el dead-line es el 1 de diciembre pero se publica la receta antes o como? Eso no lo pille...
ResponderEliminarBesitos
Como siempre, es un placer visitarte y además poder ver el cambio de imagen de tu blog, que esta precioso.
ResponderEliminarBesotes,
Ana y Víctor.
Kako,
ResponderEliminarNo me expliqué bien... las recetas deben ir en cualquier idioma y en inglés, pero alemán es el idioma del blog. La puedes escribir en alemán y traducirla con un traductor, no?
Por favor, no dejes de participar, amiga, que tienes unas recetas FABULOSAS!!!!!
Besos,
IDania
Rosa,
Fely,
Pensaba que con el traductor que aparece en los blogs se puede traducir las recetas (y lo que se escribe) a cualquier idioma. Yo nunca lo he utilizado.
Echar un vistazo a ver y después me informan.
Besos a las dos,
IDania
Jamie,
I'm ready to receive the new bread recipes... I'm so excited!!
Kisses,
IDania
Joana,
La receta puedes enviarla en cualquier momento a partir del día en que salió el Announcement y hasta el día 1 de diciembre, así que tienes "plenty" of time... No excuses....
Besitos,
IDania
Caminar...
Gracias por tu visita y tus comentarios.
Besitos,
IDania
What a wonderful theme!
ResponderEliminarYa tengo la receta elegida, pronto recibiras e-mail mio darling :)
ResponderEliminarBesitos
Cielo voy a intentar participar, , si tengo algun problema con la traduccion no dudes que te dare muchos toque.
ResponderEliminarbesos.
Haven't missd a BBD in a long time, so I'm definitely here this month. Great theme.
ResponderEliminarStefanie,
ResponderEliminarJust send your recipe over!!! I'm eagerly waiting!!!
Kisses,
IDania
Joana, darling...
Dónde está esa receta???
Besitos,
IDania
Marisol,
Tranquila. Cualquier problema con el "english" te echo una mano...
Besos,
IDania
Aparna,
Great to read that!!!!
Just send your recipe...
Kisses,
IDania
Idania, I think this is a good way to practise my english.
ResponderEliminarThanks for the information.
Now I have to look for a recipe and write it down in english.
Nice idea!
ks!
*Eva*,
ResponderEliminarGo ahead, I'm already waiting for your entry which I bet will be a delight...
I see your english is as good as your bread: perfect!!!
Love, kiss & peace!!!
IDania
Just sent you my bread. :)
ResponderEliminarMi aporte ya está en línea, maravillosa idea.
ResponderEliminarUn beso!